Προφίλ

Λίγα Λόγια

 

Όλο και πιο συχνά περιοδικά σας ' βομβαρδίζουν '  για την κατασκευή της κουζίνας σας και για το πώς θα δημιουργήσετε το περιβάλλον που να ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας απαιτήσεις και προτιμήσεις. Τι γίνεται όμως όταν αντί να σας βοηθήσουν, σας μπλοκάρουν περισσότερο;Τι λύση μπορούνε να δώσουνε όταν σας αρέσει και το διαχρονικό και το χρώμα και το μοντέρνο;

Το δωμάτιο της προετοιμασίας του φαγητού σήμερα πια είναι ένας χώρος που η διαρρύθμιση του μελετάται μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια. Πώς μπορούμε όμως να κάνουμε αυτό το δωμάτιο φιλόξενο και οικείο, τι πρέπει να προσέξουμε προκειμένου να αναδειχθεί το ύφος, οι γραμμές ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο σκηνικό;

Αυτά είναι τα σημεία στα οποία θα σταθούμε εμείς σΆ αυτό το θέμα, δηλαδή στο πώς θα φτιάξουμε με στιλ την κουζίνα που θα σας εμπνεύσει ώστε να επιδοθείτε σε γαστρονομικές περιηγήσεις.

Κάθε γωνιά της κουζίνας μας υποδεικνύει και μας κατευθύνει για τον τρόπο που χρειάζεται να εξοπλιστεί. Αν η κουζίνα σας είναι πραγματικά μεγάλη, δεν έχετε λόγους να αρκεστείτε σε κάποια ιδέα συμβατική ή καθημερινή. Αν πάλι είναι μικρότερη σε μέγεθος προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα δείχνει πάντοτε άνετος και φιλικός. Αυτές είναι οι απαράβατες αρχές για κάθε χώρο που θέλουμε να έχει σωστή εργονομία, λειτουργικότητα και πρακτική αρτιότητα, καλοφινιρισμένα υλικά, εύχρηστους χώρους και επιφάνειες και βέβαια κομψή εμφάνιση.

Η σωστή εργονομία, η εκ νέου κατασκευή ή η ανακαίνιση των ντουλαπιών της κουζίνας μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση, αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μια κουζίνα είναι πρακτικά άχρηστη όταν δεν διαθέτει σωστούς και επαρκείς αποθηκευτικούς χώρους για τα απαραίτητα του μαγειρέματος ή του σερβιρίσματος. Για περισσότερη εξυπηρέτηση αλλά και λειτουργικότητα είναι σημαντικό να εξετάσουμε τις συνήθειες σας έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε κάθε κενό ή γωνία. Τα ντουλάπια πρέπει να έχουν λειτουργική διάταξη, σωστό ύψος, πολύ καλούς μηχανισμούς και πρόβλεψη αερισμού, όπου χρειάζεται.

Τέλος ιδιαίτερη προσοχή  δίνουμε στην μελέτη και τον σχεδιασμό της κουζίνας, στην οποία πρέπει να προβλεφθούν όλα τα αναγκαία, ώστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες και δαπανηρές εκπλήξεις.

Επισκεφθείτε  την έκθεση μας και επιλέξτε το ξύλο ή τον καπλαμά που θα κοσμεί τα ντουλάπια σας, τον πάγκο εργασίας από νέα πρωτοποριακά υλικά, τους μηχανισμούς που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας καθώς και διάφορα αξεσουάρ.

 

Επειδή ο κάθε χώρος είναι ξεχωριστός εμπνεόμαστε από τις απαιτήσεις σας και σας προσφέρουμε τις ιδανικότερες λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού. Προσαρμόζοντας τις διακοσμητικές μας προτάσεις στο προσωπικό σας ύφος.. επισκεφτείτε την έκθεση μας και μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών επιλέξτε τα πορτάκια της κουζίνας σας, τα έπιπλα για το σαλόνια σας, την τραπεζαρίας σας, την επιπλοσύνθεση της αρεσκείας σας. Στην έκθεση μας επίσης θα βρείτε επώνυμα ιταλικά έπιπλα και φωτιστικά, ηλεκτρικές συσκευές γνωστών εταιρειών, πινάκες, ταπετσαρίες τοίχου καθώς και πόρτες εσωτερικού χώρου.

..Επενδύστε τα όνειρα σας σε εμάς για μια κουζίνα σχεδιασμένη και κατασκευασμένη εξΆ ολοκλήρου από εμάς..

 

 

Δραστηριότητες

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ,ΝΤΟΥΛΑΠΑ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΕΠΙΠΛΟ ΧΩΡΟΥ ΓΕΝΙΚΑ